Esports

Futbol

El Reus B Cambrils es posa en marxa

El filial roig i negre va iniciar, ahir, els primers entrenaments

Per Redacció

Un moment de l'entrenament del Reus B Cambriols, ahir, a les instal·lacions esportives cambrilenques
Un moment de l'entrenament del Reus B Cambriols, ahir, a les instal·lacions esportives cambrilenques | Ferran Tuset

El Reus B Cambrils va iniciar, ahir a l'estadi municipal de futbol en sessions de matí i tarda, els primers entrenaments de la temporada 2018-2019 amb una plantilla força renovada. Sota les ordres del míster Albert Company, els jugadors van prendre contacte amb la nova gespa dels camps de futbol, que va ser col·locada aquest passat mes de juny. Poc més d'una vintena de jugadors van prendre part en aquest primer dia d'entrenaments amb la incorporació d'uns quants juvenils i amb l'absència dels jugadors Chechu, Arjona, Ernest Forgàs i Alfred Planas que treballen amb la plantilla del primer equip. Entre els jugadors que ahir s'entrenaven hi havia les dues darreres incorporacions, la del davanter Rubén Enri que aquesta darrera temporada ha jugat amb el Badalona de la Segona Divisió B, i el defensa Arnau Gaixas, que arriba procedent del Vilafranca.

El Reus B Cambrils disputarà el seu primer partit de pretemporada el dissabte 21 de juliol, a les 19h a l'estadi municipal, davant del FC Ascó, equip que milita a la Tercera Divisió. El següent partit el disputarà el dissabte següent, el 28 de juliol, al camp del CD Binéfar, equip de la Tercera Divisió del grup aragonès. El 2 d'agost jugarà al camp de les Borges Blanques, equip de Primera Catalana i el 2 d'agost es disputarà a l'estadi municipal cambrilenc, un triangular en el que participaran el Cambrils Unió i els dos equips del Reus Deportiu, el primer equip i el filial, el Reus B Cambrils, amb partits de 45 minuts de durada.

Aquesta serà la segona temporada que l'equip filial del club reusenc jugui a les instal·lacions cambrilenques. El futbol de Tercera Divisió, doncs, es veurà una temporada més a l'Estadi Municipal de Futbol en una temporada que s'iniciarà aquest proper mes d'agost.

Comenta aquest article