Informació general

Obres

S'obre completament la circulació al nou pont de la riera d'Alforja

El cap de setmana del 23 i 24 de juny s'havia obert el costat del passeig de La Salle i quedava pendant el tram de l'avinguda d'Adelaida pel qual ja es pot circular des del passat divendres

Per Redacció

Imatge del nou pont sobre la riera d'Alforja que ja està obert a la circulació
Imatge del nou pont sobre la riera d'Alforja que ja està obert a la circulació | Berta Ruiz

Des del passat divendres 6 de juliol està oberta completament la circulació al trànsit al nou pont sobre la riera d'Alforja en ambdós costats. El cap de setmana del 23 i 24 de juny es va obrir el costat del passeig de La Salle i de l'avinguda del Baix Camp, però encara quedava per obrir l'altre costat. Després dels darrers treballs de senyalització viària en aquests trams, ja es pot circulació pel la part de l'avinguda d'Adelaida i a l'entorn del Molí de les Tres Eres. Amb totes les vies obertes a la circulació, queden pendents alguns repassos de pavimentació de les voreres i d'altres treballs concrets com el muntatge dels contenidors soterrats.

D’altra banda, ja ha sortit a licitació la tercera fase de les obres per un import de 209.135,93 euros, que correspon a la urbanització i enjardinament del passeig central i els parterres laterals de l’avinguda del Baix Camp. La previsió és adjudicar aquesta tercera fase durant el mes de juliol i començar les obres el setembre.

Les obres

Les obres de reconversió de l’antiga carretera N-340 en l’avinguda del Baix Camp van començar el passat setembre. Les dues primeres fases, consistents en l’enderroc del pont, la reordenació de l’entorn i la construcció del nou pont, es van adjudicar a la constructora Romà infraestructures i serveis per un import de 959.014,87. Les obres van comportar el tancament de la part superior del pont des del mes de setembre, l’avinguda de La Salle des del mes l’octubre i l’avinguda d'Adelaida des del novembre.

Diferents imatges dels nous vials de circulació

 

Comenta aquest article