Informació general

Mobilització

L'ANC de Cambrils organitza autocars per anar a Barcelona a la manifestació per la llibertat dels presos polítics el 14 de juliol

Per Redacció

Cartell de la manifestació que es durà a terme a Barcelona el proper 14 de juliol
Cartell de la manifestació que es durà a terme a Barcelona el proper 14 de juliol
La secció de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) facilita autobusos per assistir a la manifestació convocada a Barcelona aquest dissabte 14 de juliol a les 19 hores al carrer de Tarragona cruïlla amb la carrer Diputació, per exigir l'alliberament dels presos i el retorn dels exiliats. Com s'ha fet en anteriors ocasions, es posen a la venda tiquets d'autobús per tal de facilitar la mobilitat. Els tiquets, que costen 10 euros amb l'anada i la tornada incloses, es poden comprar a El Crit (carrer de la Verge del Camí, 22) de dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16 h a 19 h i els divendres de 9 a 13.30 h i a Finques Infor (carrer de Mont-roig, 4) divendres de 16.30 a 19 h, dissabte de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i diumenge d’11 a 13 h. Els autocars sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils el mateix dissabte 14 de juliol a les 16 hores.
 
Per a més informació sobre aquesta manifestació, es pot contactar amb l'ANC cambrilenca a través del correu electrònic cambrils@assemblea.cat i consultar el document següent: http://goo.gl/qpIkBw

Manifestació «Ni presó ni exili, us volem a casa»

 
Òmnium Cultural, l'ANC i l'Associació Catalana de Drets Civils han organitzat aquesta manifestació que sota el lema «Ni presó ni exili, us volem a casa» vol aconseguir una gran mobilització de la societat catalana per exigir l'alliberament dels empresonats i el retorn dels exiliats, tot just vuit anys després de la convocada el 10 de juliol de 2010 per protestar contra la sentència del Constitucional que retallava l'Estatut.
 
Les entitats sobiranistes i els familiars dels presos polítics i exiliats reiteren d'aquesta manera que l'acostament dels presos no és un gest polític, sinó que es tracta de complir amb el que marca la llei, i que l'objectiu és l'alliberament immediat dels presos i el retorn dels exiliats a Catalunya. 

Comenta aquest article