Societat

Els veïns del Nou Cambrils celebren les seves festes de barri

Per Patrícia Muñoz

Els veïns del Nou Cambrils celebren les seves festes de barri
Els veïns del Nou Cambrils celebren les seves festes de barri

Reunits al Centre Cívic Nou Cambrils, els veïns d'aquest barri han celebrat, un any més, les seves festes. El tret de sortida va ser divendres a la nit amb el monòleg d'un veí. Dissabte al matí va estrenar-se el que va ser la gran novetat i, segons el president de l'Associació de Veïns de Nou Cambrils, Juan Antonio Merino, el que va atraure un boom de gent: un tobogan aquàtic de 65 metres. La mateixa jornada va estar farcida de tot tipus d'activitats per a tota la família: bingo, rifes i sortejos, berenar pels nens, exhibicions de ballet i ball a mitjanit.

Diumenge la festa va seguir amb un esmorzar popular, un vermut popular, altra vegada el tobogan aquàtic, tallers pels nens -amb gimcames, tatuatges i diversos jocs d'entreteniment-, la festa de l'escuma, una xocolatada i un 'coro Rociero'. La cirereta del pastís va ser una dosi de cinema a l'aire fresc: d'aquesta manera van cloure unes festes que, per a Merino, "són importants perquè reforcen el vincle entre tots els veïns".

Dissabte a la tarda es van rifar pizzes, productes de perruqueria i un pernil entre els veïns de Nou Cambrils en el marc de les seves festes de barri

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades