Esports

Rem

Bons resultats de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils a la II Regata de la Lliga Catalana a Flix

Per Redacció

Imatge de la tripulació júnior femení
Imatge de la tripulació júnior femení | Cedida

El diumenge 1 de juliol es va disputar la II Regata de la Lliga Catalana de Llagut català a Flix (La Ribera d’Ebre) en la què els vogadors i vogadores de Vent d’Estrop van participat amb sis tripulacions. La regata es va disputar al riu i en el format habitual de Flix, que és en quatre carrers en què s’alternen el sentit dels carrers, fent que la regata sigui molt espectacular de seguir perquè es fa difícil endevinar qui s’endú la victòria en cada regata.

Vent d’Estrop va aconseguir imposar-se com a guanyador en tres categories. La tripulació femenina de veteranes va aconseguir la primera posició tant a la mànega classificatòria, per davant de l’AE Xino-Xano, Rem Santa Cristina i Natació Badalona. Els nois de la categoria juvenil van aconseguir imposar-se amb claredat a la final a Rem Badalona i Natació Badalona i el cadet masculí també va assolir la primera posició davant CN Flix, Rem Santa Cristina i CN Móra d’Ebre.

Els altres resultats dels vogadors cambrilencs van ser la segona posició en categoria juvenil de la tripulació femenina, després d’obtenir idèntic resultat a la mànega classificatòria, per darrera de Nàutic Flix. La tercera posició final lluitant frec a frec amb Nàutic Premià per la segona plaça pel sènior femení i la cinquena posició per la tripulació sènior masculí, que no va poder classificar-se per la final A, però va poder guanyar la final B amb autoritat per davant de Nàutic Premià, Rem Badalona i Rem Mataró.

La propera regata es disputarà també en riu, en aquest cas a Sant Jaume d’Enveja, sota el pont de Lo Passador, el proper diumenge 15 de juliol.
 

Comenta aquest article

Galeries relacionades