Societat

Els elements festius posen la nota de color a la diada de la Festa Major de Sant Pere

L'anada a ofici amb el seguici festiu i la ballada dels elements festius a al plaça de l'Església de Sant Pere van posar les notes de color, ahir, a la diada de la Festa Major de Sant Pere

Per Lluís Rovira i Barenys

Ballada d'elements festius a la plaça de l'Església de Sant Pere, ahir al matí
Ballada d'elements festius a la plaça de l'Església de Sant Pere, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

L'anada a ofici amb el seguici festiu i la ballada dels elements festius a al plaça de l'Església de Sant Pere van posar les notes de color, ahir, a la diada de la Festa Major de Sant Pere. Els elements del seguici festiu cambrilenc es van concentrar a mig matí a la plaça de mossèn Batalla i des d'allí van sortir en direcció a la façana del port per a retornar cap el carrer del Consolat de Mar, la plaça de Catalunya i enfilar cap a la plaça de l'Església. A les 12 h. es va oficiar la Missa Major i després, la plaça de l'església va ser l'escenari de les actuacions dels diferents grups festius. També durant el matí d'ahir, es va fer una jornada de portes obertes a la Torre del Port. La intensa calor, com ja és habitual per aquestes dates, va ser un ingredient afegit a la diada festiva de Sant Pere.

Ahir, també, es va fer el tradicional dinar dels pescadors que en aquesta ocasió va comptar amb la presència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Comenta aquest article

Galeries relacionades