Cultura

Música

Concert de blues al passeig de les Palmeres amb el grup La Blueseria

Per Redacció

Concert a càrrec de La Blueseria, ahir al vespre, al passeig de les Palmeres
Concert a càrrec de La Blueseria, ahir al vespre, al passeig de les Palmeres | Josep Maria Ferrando

El passeig de les Palmeres va acollir, ahir al vespre, un concert de blues amb el grup La Blueseria. En una nit molt agradable, la formació musical formada per George Hutchinson (vocalista), Oscar Díaz (harmònica), Miguel Periago (guitarra), Rodri Iturrieta (baix), Jordi Ferré (bateria) va oferir un repertori amb clàssics del blues, rock 'n' roll i rithm 'n' blues dels anys 50 i 60 amb un estil molt personal i actualitzat. Aquest grup de la demarcació tarragonina porta des de l'any 2001 de trajectòria musical.

Actes de la Festa Major de Sant Pere

El concert estava emmarcat en la programació d'actes de la Festa Major de Sant Pere. Un programa que seguirà aquest proper cap de setmana amb el grup de les activitats. Aquesta tarda hi haurà cucanyes per als més petits a la plaça de Mossèn Batalla, mentre que a la nit es viurà la revetlla de Sant Pere al passeig Miramar, a partir de les 23 hores, amb l'Orquestra Nueva Etapa i, posteriorment, ball jove amb N.E. Versions.

Demà 29 de juny, diada de Sant Pere, tindrà lloc la tradicional matinal festiva amb el seguici pels carrers del Port, la missa major i la ballada dels elements festius. A la nit, hi haurà un concert a càrrec del cambrilenc Pau Piqué al parc del Pescador.

Dissabte 30 s'organitzaran diferents actes a l'entorn del 20è aniversari de l'Arjau Vela Llatina de Cambrils i, a la tarda, se celebrarà la XIII Festa de l'Ormeig a la platja del Regueral. El mateix dissabte a la nit seguirà la festa amb la 2a Trobada de Bèsties de Foc amb una cercavila pel Port i una encesa final a la plaça de Mossèn Joan Batalla.

Pel que fa a la jornada de diumenge 1 de juliol, es farà una diada castellera de Festa Major i, al vespre, teatre al Casal Parroquial.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Comenta aquest article