Cultura

Dansa

Quatre alumnes de l'Estudi Giselle van participar a la gala inaugural dels Jocs Mediterranis

Per Redacció

Alumnes de l'Estudi Giselle que van participar en l'espectacle inaugural dels Jocs Mediterranis
Alumnes de l'Estudi Giselle que van participar en l'espectacle inaugural dels Jocs Mediterranis | Cedida

Quatre alumnes de dansa clàssica i dansa contemporània de l'Estudi Giselle de Cambrils –Laia Martorell, Daida Morell, Laura Osuna i Emma Gómez– van participar, el passat 22 de juny, a la gala inaugural dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 que es va fer al Nou Estadi. El centre cambrilenc va ser convidat a través de l'Estudi de Dansa Montserrat de Sant Pere i Sant Pere, "amb el què col·laborem activament en esdeveniments i activitats que puguin nodrir als nostres alumnes", segons ha comentat la directora de l'Estudi Giselle –Elena Alcalá– a revistacambrils.cat.

A la convocatòria de l'empresa encarregada de l'acte inaugural –Focus–, les ballarines cambrilenques van haver de fer una mena de càsting i una prova d'improvisació. Posteriorment, les quatre van realitzar els assajos durant dues setmanes amb un total de 40 ballarins que formaven les "flors" de la coreografia de l'espectacle inaugural.

Segons ha valorat Alcalá, "tota una experiència en la què van poder compartir emocions amb altres estudiants de dansa que, igual que com elles, es posaven en mans de coreògrafs professionals per primera vegada i de la que tindran un record inoblidable".

 

 

Comenta aquest article