Esports

Cursa

Uns 400 alumnes participen a la 1a edició de la Gran Cursa Marinada

Per Redacció

La cursa es va organitzar el passat 22 de juny, el darrer dia del curs escolar
La cursa es va organitzar el passat 22 de juny, el darrer dia del curs escolar | Cedida

Uns 400 alumnes van prendre part, el darrer dia de curs –el passat 22 de juny–, a la 1a edició de la Gran Cursa Marinada, que es va desenvolupar al voltant de l’Ajuntament, en diversos circuits adaptats a l’edat dels corredors. Així, els alumnes de P3 i P4 havien de córrer la recta que va de la porta de l’institut Cambrils fins a la porta de l’escola Marinada; els de P5, 1r i 2n van córrer un tomb per dins de la plaça de l’Ajuntament i després, la recta; els de 3r i 4t van fer un tomb a l’illa que forma l’Ajuntament i la seva plaça, i després la recta i, finalment, els de 5è i 6è van fer dos tombs a aquest circuit.

L’organització de la cursa, a càrrec dels mestres de l’escola, va comptar amb l’ajuda i el suport desinteressat de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament –que va cedir l'arc de la línia d'arribada, el podi i les medalles–; la Policia Local –que es va fer càrrec de la seguretat i la gestió d'una ambulància–; Comaigua –que va instal·lar una font d'aigua i va organitzar un taller de xapes–, així com les empreses Decathlon Reus –que va cedir una carpa i obsequis per als corredors–, Aliment-Art –l’empresa que gestiona el menjador de l’escola, que va col·laborar en l’avituallament pels corredors– i el supermercat Esclat –que també va col·laborar en l'avituallament–. També hi va col·laborar l'AMPA de l'escola Marinada que va obsequiar amb vals de descompte i un nombrós grup de pares del centre que van participar en l'organització de l'esdeveniment. Des del centre han volgut agrair la col·laboració de tots ells per fer possible la primera edició de la Gran Cursa Marinada.

El matí va quedar arrodonit amb un espectacle de màgia –al gimnàs–, on els nens van gaudir de la il·lusió i la fantasia, a mans del Mag Kary, i una rifa amb diferents obsequis que alguns pares i mares havien aportat. A més, es va fer l'entrega a una alumna del centre –la Marlene Radu, de 6è B– del premi per haver guanyat el concurs per triar el logo del Pla Educatiu d’Entorn de Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades