Atletisme

L'atleta Nuria Caballero queda quarta en salt de llargada al campionat d'Espanya sub18

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de Nuria Caballero en una prova de salt de llargada
Imatge d'arxiu de Nuria Caballero en una prova de salt de llargada | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Xixón, el Campionat d’Espanya S-18 d’Atletisme a l'Aire Lliure. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per la Nuria Caballero, que participava a la prova de salt de llargada. En aquesta disciplina van participar 21 atletes. En el moment de començar la competició, la Nuria es trobava en la 4a posició del rànquing estatal. I aquesta, precisament, va ser la posició que va assolir al final de la competició amb un millor salt de 5.63 m. Es va quedar a 8 cm del bronze. Un gran resultat que iguala la 4a posició assolida al Campionat d'Espanya de fa dos anys, en aquell cas a la prova de salt d'alçada.

Amb aquesta participació el Club Atletisme Cambrils arriba a la participació número 105 en Campionats d'Espanya en els seus 39 anys d'existència.