Informació general

Obres

S'obre la circulació del nou pont de la riera d'Alforja

Per Redacció

Imatge d'aquest matí del tram que ja està obert a la circulació
Imatge d'aquest matí del tram que ja està obert a la circulació | Berta Ruiz

Aquest passat cap de setmana es va obrir al trànsit el nou pont sobre la riera d'Alforja i ja es va poder circular pel costat del passeig de La Salle. Al llarg del dia d'avui està previst que també s'obri al trànsit a la part superior del pont, és a dir, a l'avinguda d'Adelaida i també a l'avinguda del Baix Camp. Avui a primera hora del matí s'estava instal·lant i pintant la nova senyalització viària en aquests trams. Un cop estiguin totes les vies obertes a la circulació, quedaran pendents els repassos de pavimentació de les voreres i d'altres treballs concrets com el muntatge dels contenidors soterrats.

D’altra banda, ja ha sortit a licitació la tercera fase de les obres per un import de 209.135,93 euros, que correspon a la urbanització i enjardinament del passeig central i els parterres laterals de l’avinguda del Baix Camp. La previsió és adjudicar aquesta tercera fase durant el mes de juliol i començar les obres el setembre.

Les obres

Les obres de reconversió de l’antiga carretera N-340 en l’avinguda del Baix Camp van començar el passat setembre. Les dues primeres fases, consistents en l’enderroc del pont, la reordenació de l’entorn i la construcció del nou pont, es van adjudicar a la constructora Romà infraestructures i serveis per un import de 959.014,87. Les obres van comportar el tancament de la part superior del pont des del mes de setembre, l’avinguda de La Salle des del mes l’octubre i l’avinguda d'Adelaida des del novembre.

A la imatge de dalt, el nou aspecte de l'avinguda del Baix Camp i a sota, el nou pont sobre la riera d'Alforja

 

Comenta aquest article