Esports

Natació

Cristina Vallespí i Vicky Font del Cambrils CN guanyen la medalla d'argent i de bronze al campionat d'Espanya d'aigües obertes

Per Redacció

Cristina Vallespí i Vicky Font del Cambrils CN al campionat d'Espanya d'aigües obertes
Cristina Vallespí i Vicky Font del Cambrils CN al campionat d'Espanya d'aigües obertes | Cedida

Les nedadores del Cambrils Club Natació –Cristina Vallespí i Vicky Font– es van desplaçar a Sevilla per participar a la prova dels 3 quilòmetres dels XI campionats d’Espanya màster d’aigües obertes que es van dur a terme al CEAR de la Isla de la Cartujaal riu Guadalquivir, del 15 al 17 de juny. Es va tractar d’un gran esdeveniment esportiu en el què, a més dels 416 nedadors i nedadores de les diverses categories màsters, també es va disputar el XXI Campionat d’Espanya d’aigües obertes open de Sevilla (amb una participació total de 731 nedadors inscrits en totes les categories i proves, que incloïen nedadors júniors i absoluts). L’esdeveniment va portar força expectació en el món de la natació ja que s’havien de seleccionar nedadors i nedadores per participar als esdeveniments internacionals de la temporada d’aigües obertes, com és el cas del campionat europeu de Glasgow.

En aquest ambient tan espectacular, CristinaVallespí i la Vicky Font van participar el dissabte pel matí en la seva categoria de màsters 45 +; la qual incloïa nedadores nascudes entre els anys 1969 i 1973. Els bons temps que van assolir en aquesta prova (45:46 la Cristina i 48:04 la Vicky) els van valdre per obtenir la medalla d’argent i de bronze, respectivament. En el cas de la Cristina, només la van separar 46 segons d’aconseguir la medalla d’or; ja que la guanyadora de la categoria, Yolanda Marchante, va aconseguir un temps de 45:00 minuts.

Les dues representants del Cambrils Club Natació durant la competició disputada a Sevilla

 

Comenta aquest article