Cultura

Exposició

El parc del Pescador acull l'exposició final del programa educatiu «Imagina l'Entorn»

Per Berta Ruiz

Imatge d'una part de l'exposició instal·lada al parc del Pescador
Imatge d'una part de l'exposició instal·lada al parc del Pescador | Berta Ruiz

El passat dissabte al matí, al parc del Pescador, es va inaugurar l'exposició final dels treballs realitzats en el marc del programa educatiu Imagina l’Entorn realitzada per l'alumnat de cinquè de primària de les escoles públiques cambrilenques juntament amb els artistes cambrilencs Nuri Mariné, Pere Estadella i David Callau. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència dels tres artistes implicats al projecte i del regidor d'Ensenyament, Alejandro Garcia.

Durant el curs escolar, els xiquets han treballat amb cadascun dels tres artistes al centre. D’aquesta manera, el programa impulsat per l’Ajuntament de Cambrils, ha partit de la implicació dels alumnes amb el fet artístic i amb el món dels artistes, donant-los a conèixer tres maneres diferents de treballar, de pensar i de ser. En les sessions, els alumnes i els artistes van treballar un projecte expositiu inspirat en el nostre entorn: Nuri Mariné va treballar amb la idea de com seria el nostre entorn si s'assequessin els mars; David Callau va treballar amb els quatre elements –aire, aigua, terra i foc–, mentre que Pere Estadella va crear uns vídeo muntatges amb les opinions dels xiquets sobre què pensen del nostre entorn més proper.

La mostra es podrà visitar durant dues setmanes al parc del Pescador. La vídeo instal·lació de Pere Estadella està als vestidors de l'escenari del parc i es podrà visitar el proper dissabte 30 de juny durant el matí.