Cultura

Ensenyament

Es lliuren els Premis d'Excel·lència als millors expedients acadèmics del curs 2017-2018

Maria Vidal de l'institut Cambrils i Núria Salesa de l'institut Ramon Berenguer IV van obtenir les millores notes en Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, respectivament

Per Redacció

Alumnes premiats que van obtenir les millors notes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior
Alumnes premiats que van obtenir les millors notes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior | Berta Ruiz

L’Ajuntament de Cambrils va lliurar, ahir al migdia, els Premis d’Excel·lència i els reconeixements als vuit alumnes que han aconseguit els millors expedients acadèmics de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior del curs 2017-2018. L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella, i el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils, Alejandro Garcia.

Tant l’alcaldessa com el regidor de Cultura van destacar l’esforç, la tenacitat i la constància dels alumnes i van fer extensiva la felicitació al professorat i a les famílies que els han guiat en aquesta etapa formativa. Per la seva banda, el regidor d’Ensenyament va recordar al periodista Carles Capdevila, que va morir ara fa un any, i que deia que calia educar amb els cinc sentits: sentit comú, del ridícul, del deure, de la moral i de l’humor.

Maria Vidal i Núria Salesa, els millors expedients

Per una banda, el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Batxillerat ha estat per a l’alumna Maria Vidal Trilla, de l’institut Cambrils, que ha obtingut una nota final de 10. Per l’altra, el Premi al millor expedient de Cicle Formatiu de Grau Superior se l’ha emportat Núria Salesa Guerrero, del Grau Superior en Administració i Finances de l’institut Ramon Berenguer IV, que ha tret una nota curricular de 9,4. Totes dues han guanyat un diploma i un ordinador portàtil.

L’Ajuntament de Cambrils també ha volgut reconèixer l’esforç de vuit alumnes que també han obtingut uns resultats destacats amb un diploma i un val de 50 euros per destinar a la compra de llibres. Després de les guanyadores dels Premis d’Excel·lència, les alumnes de Batxillerat amb les millors notes han estat: Maria Roca Fernández (9,67), Laia Pomar Pallarès (9,57) i Susanne Marij Hallebeek (9,53) totes tres alumnes de l’institut Cambrils i, Beatriz Martínez Ruiz (9,48) de l’institut Ramon Berenguer IV.

Pel que fa als cicles superiors, les notes més altes han estat les de Borja Farelo Domingo (9,28), Andrea Martínez Gilo (9,14), Maria Merly Cano (9,06) i Sara Solís Sánchez (8,72) del Grau Superior d’Administració i Finances de l’institut Ramon Berenguer IV.