Societat

Moda

Nit de moda vora el mar

La Unió de Botiguers de Cambrils va organitzar, aquest passat dissabte a la nit, la desfilada "Cambrils Port de Moda" amb la participació de set botigues

Per Berta Ruiz

Un moment de la desfilada Cambrils Port de Moda, el passat dissabte a la nit
Un moment de la desfilada Cambrils Port de Moda, el passat dissabte a la nit | Lluís Rovira i Barenys

La Unió de Botiguers de Cambrils va organitzar, aquest passat dissabte a la nit, la desfilada "Cambrils Port de Moda". Com l'any passat, el passeig Marítim del Port va ser l'escenari escollit. A més, enguany, es va tallar la circulació de vehicles per tal de tenir una major amplitud al passeig i més seguretat. L'acte –presentat per la periodista cambrilenca Patrícia Muñoz– va atraure un nombrós públic. A banda dels seients que es van instal·lar al voltant de la passarel·la, moltíssima més gent va seguir la desfilada a peu dret pels laterals de l'escenari.

En aquesta ocasió, la desfilada va comptar amb la participació de set botigues que van presentar les seves darreres propostes en moda infantil, moda femenina i moda masculina, roba esportiva, roba de bany i pijames. Hi van prendre part els següents establiments: Angelets (moda infantil), Corseteria Núria (moda femenina i moda infantil), Rosella (moda femenina), Esports Carson (moda esportiva), Undercolor Benetton (moda de bany i pijames), Dazza (moda masculina i femenina) i Queen's (moda femenina i infantil). Per altra banda, a l'inici i al final de la desfilada es va comptar amb l'actuació musical de la cambrilenca Irene Colmenero, participant del programa La Voz Kids de Telecinco, així com dues actuacions de ball de dos grups de l'Estudi de Dansa Giselle.