Informació general

Política

El PP demana una auditoria del servei de menjador de l'escola Cambrils per les «queixes de pares d'alumnes»

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una entrada a l'escola Cambrils
Imatge d'arxiu d'una entrada a l'escola Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

El portaveu del Partit Popular de Cambrils, David Chatelain, ha demanat que l'Ajuntament auditi el servei de menjador de l'escola Cambrils després de conèixer, segons han emès en un comunicat de premsa, "que hi ha diferents queixes per part de diferents pares d'alumnes". Tal com apunta el PP, les queixes se centren principalment en tres aspectes bàsics: "d'una banda, en alguns moments les racions a repartir entre els alumnes han estat insuficients, i en altres casos escasses. La segona queixa més important fa referència a la capacitat del propi menjador, ja que les places no cobreixen la demanda i això obliga a alguns alumnes a esperar torn o menjar fora del propi menjador. Així mateix, bastants usuaris es queixen que el menjar no està bo".

Segons el PP, "es dóna la circumstància que, existia un compromís per part de l'equip de govern d'ampliar aquestes instal·lacions, però el fet que aquest estiu hi hagi previst celebrar un Aplec faria impossible emprendre aquesta reforma. També hem conegut que hi ha hagut diversos canvis de personal a la cuina. També hi ha hagut queixes detectades en altres àmbits. Fins fa poc no funcionaven els sistemes de condicionament de l'aire amb la consegüent incomoditat per als alumnes que fan ús de la instal·lació".

El portaveu del PP ha afegir que, "segons ens han informat alguns pares fins i tot s'han presentat instàncies al consistori explicant algun d'aquests punts". Davant l'absència de resposta, els populars sol·liciten una auditoria de tot el servei. "No tenim constància de problemàtiques similars en d'altres centres de municipi i per això creiem que hi ha aspectes a millorar, que s’haurien d'atendre amb la màxima prioritat en benefici dels alumnes del centre", ha explicat David Chatelain.

Comenta aquest article