Informació general

Aparament

Es recuperen 170 places de l'aparcament de l'Ateneu Juvenil per la temporada d'estiu

La propietat no tancarà tot el solar tal com estava previst sinó només la part on s’han de construir els habitatges. Concretament, fins a finals de setembre, es podran fer servir 170 de les 300 places d’aquest aparcament regulat

Per Redacció

S'ha fet una rampa d'accés des del carrer de la Tramuntana
S'ha fet una rampa d'accés des del carrer de la Tramuntana | Berta Ruiz

L'Ajuntament de Cambrils ha arribat a un acord amb la propietat de l'aparcament de l'Ateneu Juvenil per recuperar –durant aquesta temporada turística– més de la meitat de les places d'aparcament de zona taronja que s’havien perdut el passat mes d’abril amb motiu de l'inici de les obres del nou complex residencial que s'hi ha de construir. Recordem que el passat 18 d'abril es van començar a retirar els fanals de l'aparcament, els parquímetres i es van fer els treballs de prospecció al subsòl.

D’aquesta manera, la propietat no tancarà tot el solar tal com estava previst sinó només la part on s’han de construir els habitatges. Concretament, fins a finals de setembre, es podran fer servir 170 de les 300 places d’aquest aparcament regulat molt utilitzat per la seva proximitat a la zona del port.

Aquesta setmana, l'empresa municipal Aparcam ha dut a terme les obres de construcció de la nova rampa d’accés de vehicles pel carrer de la Tramuntana i en els propers dies retirarà l’asfalt de la part de terreny que es tancarà per iniciar les obres del projecte que va a càrrec de la promotora Aedas Homes i que suposarà la construcció de més de 100 habitatges en dues fases diferents..

L’aparcament entrarà en funcionament la setmana vinent i serà regulat de dilluns a diumenge en horari de 10 a 14 i de 17 a 22 hores, com en els darrers estius. Aquestes places de zona taronja de l'aparcament de l'Ateneu Juvenil se sumen a les 72 noves places d’aparcament gratuïtes resultat de la recent reordenació de la circulació del barri d’Horta de Santa Maria. En alguns carrers d'aquesta zona les places d'aparcament s'han fet en bateria invertida.

Comenta aquest article