Esports

Rem

Rem Cambrils participa a la XIV regata Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut

Per Redacció

Foto de grup de membres de Rem Cambrils
Foto de grup de membres de Rem Cambrils | Cedida

El passat dissabte 9 de juny Rem Cambrils va participar, a Badalona, a la XIV regata Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut, coneguda popularment com “La Llarga”. Es tracta d'una regata clàssica de mitja distància que cada any, des de l'any 2005, omple la platja de Badalona de llaguts i que és oberta a la participació de vogadors vinguts d’arreu: les illes Canàries, Alacant, Catalunya, França, etc. Organitzada pel Club Nàutic Bétulo de Badalona, “La Llarga” és una regata de resistència de 4.000 m. en total, tant per posar-se a prova les tripulacions que competiran a la Lliga Catalana de Llagut, com les que es marquen reptes. Amb la participació d'un total de 36 clubs de rem, la regata va transcórrer enmig d'un esplèndid dia i amb un excel·lent ambient esportiu i de col·laboració entre els diferents clubs.

Es varen celebrar un total de quatre mànegues, amb nou equips cadascuna. Rem Cambrils va participar a la primera mànega entrant en la 6a posició. A la fi de la regata i dins de la categoria de Veterans Mixt Masculí van obtenir la 17a posició a la classificació general. Des de l'organització, van voler destacar –amb independència del discret resultat obtingut– "el fet que un club que amb poc més de dos mesos d'existència hagi demostrat la fortalesa i coratge dels seus socis en voler participar en aquesta regata, tenint en compte a més, la manca de mitjans i de suport per part de les institucions locals de Cambrils".

Des de Rem Cambrils han volgut agrair al CN Bétulo la molt bona acollida rebuda com a nou club, així com pel transcurs i l'organització de la regata. Agrair també al fundador del Club de Rem Txampa d'Antiga –Paco Pedrosa– la invitació perquè Rem Cambrils participi, enguany, a la VII Regata de Bateles Caleta de Fust a Fuerteventura.

Una vegada finalitzada la regata i després del lliurament dels corresponents premis i trofeus, es va celebrar un sopar popular i de germanor amb tots els clubs participants.

Diferents imatges de la regata disputada a Badalona

 

Comenta aquest article