Societat

Moda

La Unió de Botiguers celebrarà, demà, la desfilada «Cambrils Port de Moda»

Per Redacció

Cartell de la desfilada Cambrils Port de Moda
Cartell de la desfilada Cambrils Port de Moda | Cedida

La Unió de Botiguers de Cambrils organitzarà, demà dissabte 16 de juny, la desfilada "Cambrils Port de Moda". Serà a partir de les 22 hores al passeig Marítim davant del Port de Cambrils. Enguany se seguirà el mateix format que ja es va recuperar l'any passat, sis anys després de la darrera edició de la desfilada, l'any 2011.

Enguany, es comptarà amb la participació de set botigues que presentaran les seves darreres propostes en moda infantil, moda femenina i moda masculina, roba esportiva i roba de bany, entre d'altres complements. Hi prendran part els següents establiments: Angelets (moda infantil), Corseteria Núria (moda femenina i moda infantil), Rosella (moda femenina), Esports Carson (moda esportiva), Undercolor Benetton (moda de bany i pijames), Dazza (moda masculina i femenina) i Queen's (moda femenina i infantil). A l'inici de la desfilada es comptarà amb l'actuació musical de la cambrilenca Irene Colmenero, participant del programa La Voz Kids de Telecinco.

L'esdeveniment també comptarà amb la col·laboració d'Àmbit, Carlin, Club Nàutic Cambrils, Disfruta y Verdura, Estudi de Dansa Giselle, Isel Detail, Restaurant Les Barques, Lumar i Estètica M. de Armas.

Comenta aquest article