Esports

Jocs Mediterranis

Tarracus, la mascota dels Jocs Mediterranis, visita als escolars cambrilencs

Per Redacció

La mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 va visitar la pista d'atletisme, el passat divendres al matí
La mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 va visitar la pista d'atletisme, el passat divendres al matí | Lluís Rovira i Barenys

La pista municipal d'atletisme va acollir, el passat divendres al matí, la segona edició dels Jocs Esportius de Cambrils amb la presència de més de 300 alumnes de cinquè de Primària de les sis escoles públiques del municipi: l'escola La Bòbila, l'escola Guillem Fortuny, l'escola Cambrils, l'escola Joan Ardèvol, l'escola Marinada i l'escola Mas Clariana. En aquesta matinal esportiva, els alumnes cambrilencs van participar en diferents proves atlètiques. A més, es va comptar amb una visita molt especial: el Tarracus –la mascota dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018– va visitar les instal·lacions i va saludar a tota la canalla.

La iniciativa va néixer l'any passat arran de la celebració dels Jocs del Mediterrani a la ciutat de Tarragona i municipis seu com Cambrils. L'organització dels Jocs va buscar cooperació arreu del territori i diverses escoles cambrilenques són centres col·laboradors. Aprofitant aquest moviment institucional i social en pro de l'activitat física i l'esport, diferents mestres d'Educació Física de les escoles de Cambrils es van reunir per organitzar una activitat conjunta i d’aquí en van sortir els Jocs Esportius de Cambrils.

Comenta aquest article