Esports

Nàutica

Hermanos Guasch i Diselauto uneixen nàutica i conducció en la primera E-Motion Experience

Per Redacció

Cartell de l'activitat nàutica i de conducció que es farà aquest proper dissabte
Cartell de l'activitat nàutica i de conducció que es farà aquest proper dissabte | Cedida

Hermanos Guasch i Diselauto organitzen a Cambrils la primera E-Motion Experience, un esdeveniment en el qual els interessats podran gaudir de noves emocions de mobilitat, provant les noves unitats SUV de Volvo i les embarcacions Beneteau. L'esdeveniment es realitzarà al moll del Club Nàutic Cambrils, davant l'oficina d’Hermanos Guasch, aquest proper dissabte 16 de juny de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores

Per a aquells interessats a provar les diferents unitats del festival E-Motion Experience hauran de confirmar la seva visita a través del portal diselautotarragona.com/festival. Des de Diselauto, es presentarà entre altres vehicles el primer SUV compacte de Volvo, el nou XC40. Es tracta d'un model pensat per a la vida urbana i de disseny expressiu que recentment ha estat premiat amb la distinció Car of the Year 2018. L'esdeveniment acollirà també els altres vehicles de la gamma SUV: els models XC60 i XC90. Els SUV XC completaran una àmplia col·lecció de Volvo, des del dinàmic V60 i V40, passant per l'elegant S60.

Per la seva banda, Hermanos Guasch presentarà la seva flota de llanxes motores Beneteau Flyer, una àmplia gamma caracteritzada per la seva gran estabilitat, confort i seguretat per poder navegar. En E-Motion Experience es podran trobar unitats Flyer 5.5, governables amb Llicència de Navegació, un títol fàcilment assolible en sis hores i sense examen, fins a Flyer 8.8, amb capacitat d’onze persones.

També es podran visitar la gamma de velers Beneteau Oceanis, amb quatre unitats des de 31 fins a 41 peus (12,43 metres), una gamma de creuer per a navegants adequada per a travessies per la costa i Balears.

 

 

Comenta aquest article