Societat

Activitats esportives

Unes 200 persones participen a l'excursió de cloenda de les activitats esportives «Gent gran amb cor jove»

Per Redacció

Foto de grups dels participants a la sortida
Foto de grups dels participants a la sortida | Cedida

Prop de 200 persones van participar a la 16a Trobada de Gent Gran que programa anualment la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. L’activitat s’adreça a les persones majors de 60 anys inscrites a les activitats físiques que es duen a terme al Palau Municipal d’Esports. La trobada va consistir en una excursió a un espai d’aigües termals i un dinar de germanor en un restaurant fer un dinar de germanor que va comptar amb l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès.

Activitat esportiva al costat del mar

Les persones que vulguin continuar practicant esport durant l’estiu poden apuntar-se ja a la gimnàstica a la platja del Regueral. Les inscripcions estan obertes al Casal de la Gent Gran.

Per altra banda, està previst que a mitjans de setembre s’iniciï la nova temporada d’aquagym i gimnàstica al Palau Municipal d’Esports. Ambdues activitats estan adreçades al col·lectiu de la gent gran, pretenen afavorir el benestar, alleugerir possibles molèsties i fomentar les relacions socials per tal de millorar la qualitat de vida dels participants.

Comenta aquest article