Societat

Gastronomia

Tapes fetes amb «carinyo i amor» a La Mar de Tapes 2018

Ahir al vespre, a la sala M'Art, es va fer la presentació de la setena edició de la ruta La Mar de Tapes de Cambrils, que en aquesta ocasió hi participen 39 establiments

Per Lluís Rovira i Barenys

Lorenzo Lara, Camí Mendoza, Laura Mellau (Taller 9), Joan Llaberia (L'Original), Mercè Dalmau i Daniel Martín (Damm), ahir, fent el brindis d'inauguració de la Mar de Tapes 2018
Lorenzo Lara, Camí Mendoza, Laura Mellau (Taller 9), Joan Llaberia (L'Original), Mercè Dalmau i Daniel Martín (Damm), ahir, fent el brindis d'inauguració de la Mar de Tapes 2018 | Lluís Rovira i Barenys

Ahir al vespre, a la sala M'Art, es va fer la presentació de la setena edició de la ruta La Mar de Tapes de Cambrils, que en aquesta ocasió hi participen 39 establiments. Del 8 al 17 de juny, 38 d'aquests establiments oferiran una tapa d'elaboració pròpia i una cervesa Estrella Damm, al preu de 2,5 euros, i un restaurant oferirà un menú a base de sis degustacions de tapes, uns postres i dues cerveses al preu de 30 euros.

La presentació d'ahir al vespre va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Camí Mendoza, que va destacar la singularitat i l'excel·lència de la gastronomia cambrilenca, i de la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, que va qualificar aquesta iniciativa com un aparador per a que la gent s'acosti a la gastronomia local. Per la seva part, el representant de la secció de bars restaurants de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, Lorenzo Lara, va destacar la participació de nous locals i va remarcar la "cuina creativa" de la Mar de Tapes de Cambrils, "hi ha tapes molt sofisticades i de menys sofisticades però totes estan fetes amb carinyo i amor".

La Mar de Tapes compta amb la participació de cerveses Damm, que ahir estava representada pel seu gestor comercial a la zona de Tarragona, Daniel Martín. Aquest proper cap de setmana s'instal·larà una carpa d'Estrella Damm al costat de les Escales Reials del Port per promocionar la ruta de la tapa i obsequiar als clients amb elements de marxandatge de la marca.

Establiments participants a La Mar de Tapes 2018

Els establiments participants són: A Lanterna, Alexander, Antica Roma Pizzeria, Barabar, Cachito Sanguchito, Cal Clemen, Can Titi, Ches Burger & Bar, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Restaurant Pizzeria,  El Colmado, Estival El Dorado Resort, Frankfurt El Drac, Giovanni+, La Casa del Vermut, La Cuina D’en Jordi, l’Amagatall, l’Ham,  Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Luz del Faro, Macondo, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, M’Art, Martínez, Petit Lekeitio,  Plan B, Sisters Coffee, Taberna Kupela, Taberna Lekeitio, Taller 9, Vela, Vila 5, Zebra Pizzeria i Zero Zero, i el restaurant que farà menú de tapes és Cal Tendre.

Premis a les millors tapes del 2017

En el decurs de la presentació d'ahir es va fer el lliurament dels premis a les millors tapes del 2017. L'establiment guanyador de l'any passat va ser l'Original Experiències Gastronòmiques, que ha aconseguit el guardó per sisena vegada consecutiva. El segon premi ha estat per Taller 9 i el tercer per la Taberna Lekeitio.

 

 

 

Comenta aquest article