Esports

Esports

Més de 300 alumnes de cinquè de Primària participaran, demà, als II Jocs Esportius de Cambrils

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat dels Jocs Esportius
Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat dels Jocs Esportius | Cedida

Uns 330 alumnes de cinquè de Primària participaran, demà, als II Jocs Esportius de Cambrils que tindran lloc a les instal·lacions de la Pista d'Atletisme a partir de les 10 hores. Hi participarà l'alumnat de les escoles sis públiques: l'escola La Bòbila, l'escola Guillem Fortuny, l'escola Cambrils, l'escola Joan Ardèvol, l'escola Marinada i l'escola Mas Clariana.

L’activitat està organitzada conjuntament pels departaments d’activitat física de les escoles amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, que hi aporta diferents recursos materials i personals. Durant el matí els xiquets prendran part de les diferents activitats proposades. L’objectiu principal és que sigui una jornada lúdico-esportiva, on els alumnes puguin participar en la competició atlètica i compartir aquesta experiència amb altres escoles.

La iniciativa va néixer arran de la celebració dels XVIII Jocs del Mediterrani a la ciutat de Tarragona i municipis seu com Cambrils. L'organització dels Jocs va buscar cooperació arreu del territori i diverses escoles cambrilenques són centres col·laboradors. Aprofitant aquest moviment institucional i social en pro de l'activitat física i l'esport, diferents mestres d'Educació Física de les escoles de Cambrils es van reunir per organitzar una activitat conjunta i d’aquí en van sortir els Jocs Esportius de Cambrils, que amb els anys es consolidarà com una de les activitats importants del municipi.

La mascota del Tarragona 2018, el Tarracus, també visitarà la pista d’atletisme per donar la benvinguda a tots els nens i nenes que hi participen.

Comenta aquest article