Cultura

Música

Vibrant i reivindicatiu concert de la Fira amb Sixtus i Ebri Knight

El CDR de Cambrils va desplegar una pancarta dalt de l'escenari reclamant llibertat d'expressió

Per Lluís Rovira i Barenys

El CDR de Cambrils va desplegar una pancarta per la llibertat d'expressió durant l'actuació d'Ebri Knight
El CDR de Cambrils va desplegar una pancarta per la llibertat d'expressió durant l'actuació d'Ebri Knight | Lluís Rovira i Barenys

Sixtus i Ebri Knight van oferir un vibrant concert de la Fira, aquest passat divendres, a l'escenari del parc del Nou Cambrils. Els primers a pujar a l'escenari van ser els osonencs Sixtus, un grup de versions que van desplegar el seu ampli repertori amb temes de la Gossa Sorda, Txarango, Obrint Pas, Catarres, Zoo, Aspencat, Buhos, la Pegatina ... i van engrescar el públic amb la seva entrega.

Ebri Knight es va estrenar a Cambrils en aquest concert que forma part de la gira de presentació del seu nou disc Guerrilla. Els ebris, amb el seu folk punk català, van oferir un concert vibrant. La reivindicació no va arribar només amb la lletra de les cançons dels ebris, sinó també amb la pancarta que van desplegar el CDR de Cambrils dalt de l'escenari quan s'interpretava la cançó La palla va cara, i en la que hi posava Sense llibertat d'expressió no hi ha democràcia, i a sota, el nom de diferents grups i cantants que recentment han sofert persecució o han patit la censura com són Valtonyc, Pablo Hasel, Evaristo i els mateixos Ebri Knight que fa molt poc van veure com els hi cancel·laven un concert a una sala de València per qüestions polítiques.