El Cambrils Unió cau derrotat en la primera eliminatòria de la Copa de Catalunya amateur 2018-2019

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Copa de Catalunya amateur 2018-2019

Ampolla 3 - Cambrils Unió 2

Aquest cap de setmana es va disputar la primera eliminatòria de la Copa de Catalunya amateur 2018-2019. El Cambrils Unió com a campió del grup 6 de la Segona Catalana es va enfrontar a l'Ampolla, campió del grup 1 de la Tercera Catalana –que també ha assolit l'ascens directe de categoria, a la Segona Catalana–. Davant d'un equip d'inferior categoria, l'equip cambrilenc no va ser capaç d'endur-se la victòria. Amb el factor a favor de jugar en camp propi, l'Ampolla va anar a per totes i es va avançar en el marcador amb un còmode 2 a 0, amb gols marcats en el minut 16 de la primera part i en el minut 56, ja en el segon període. Només quatre minuts després, el Cambrils Unió aconseguia retallar diferències a càrrec d'Alexis. En el minut 82, l'Ampolla tornava a marcar i situava un complicat 3 a 1 en el marcador. En el darrer minut del temps reglamentari, novament, marcava Alexis per ajustar el resultat amb el 3 a 2. En els darrers instants de joc, el Cambrils Unió no va poder fer l'empat i l'Ampolla es va classificar per a la següent ronda.