Societat

Tot a punt perquè comenci la 61a Fira Multisectorial de Cambrils

Ja està tot preparat perquè comenci la 61a Fira Multisectorial de Cambrils que s'allargarà durant tot aquest cap de setmana. Avui divendres a les 12 del migdia tindrà lloc l'acte inaugural a càrrec del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la zona d'atraccions de la Fira de Cambrils
Imatge d'arxiu de la zona d'atraccions de la Fira de Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Ja està tot a punt perquè comenci la 61a Fira Multisectorial de Cambrils que s'allargarà durant tot aquest cap de setmana. Avui divendres a les 12 del migdia tindrà lloc l'acte inaugural a càrrec del president del Parlament de Catalunya –Roger Torrent–, juntament amb l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i les altres autoritats locals.

Com cada any, la fira es distribueix entre el passeig Albert, l’avinguda del Mil·lenari, el lateral de la Riera d’Alforja, el Parc del Pinaret, la plaça de la Vila, el Setge, Gimbernat i la Torre del Llimó. L’espai comercial es divideix en sectors com l’automoció, la maquinària agrícola i la jardineria, el comerç i els serveis, l’alimentació, l’electrònica i les noves tecnologies, la salut, el benestar, la gastronomia, l’oci i el lleure. Hi haurà 36.000 metres quadrats, 358 estands, gairebé 200 expositors i nombroses activitats i festives per a tots els gustos i edats.

La Fira de la Cervesa Artesana, una de les principals novetats

Una de les principals novetats d'enguany serà la primera Fira de Cervesa Artesana, que s’incorpora a la zona gastronòmica, on es mantenen les Food Trucks & Circus. En aquest espai, situat al Parc del Pinaret, també hi haurà música en viu, tastets i tertúlies, vermut electrònic i una masterclass de swish swish.

Concert d’Ebri Knight i Sixtus

Entre les activitats paral·leles, destaca el Concert Jove de la Fira organitzat per Joventut que convertirà el parc de Nou Cambrils en una autèntica festa amb l’energia del directe de banda de música folk punk Ebri Knight i el grup de versions Sixtus.

També hi haurà el Mercat Medieval, amb un espai infantil medieval al barri antic i un campament medieval d’artesans i demostracions d’oficis tradicionals a la Torre del Llimó; més de 100 firetes i atraccions per petits i grans; i l’actuació castellera a la plaça del Setge dels Xiquets de Cambrils i els xiquets del Serrallo. El programa complet es pot descarregar des del web de la fira.

Homenatge a la Vellesa

Diumenge al migdia també tindrà lloc l’Homenatge a la Vellesa, organitzat amb l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle, que enguany coincideix amb el 65è aniversari de l’entitat.

Comenta aquest article