Esports

Futbol

El Cambrils Unió puja a Primera Catalana per la porta gran

L'equip cambrilenc ha pujat a Primera Catalana després d'haver guanyat el darrer partit de competició al camp de la Sènia i quedar primer de grup

Per Redacció

Els jugadors del Cambrils Unió celebrant el seu ascens a la Primera Catalana
Els jugadors del Cambrils Unió celebrant el seu ascens a la Primera Catalana | Ferran Tuset

Segona Catalana        Grup 6

CF La Sénia 0 - Cambrils Unió 1

El Cambrils Unió ha pujat a Primera Catalana després d'haver guanyat el darrer partit de competició al camp de la Sénia i quedar primer de grup. Ha estat un tram final de competició força intens entre el Cambrils Unió i l'Amposta, dos equips que volien l'ascens directe i que han sumat els partits per victòries. L'avantatge de dos punts dels cambrilencs respecte l'Amposta s'ha anat mantenint fins al darrer moment. Ahir l'Amposta també va guanyar el seu partit i ara haurà de jugar el play off d'ascens.

Gol d'Erik al minut 28 de partit

Molts cambrilencs es van desplaçar fins el camp de la Sénia per a animar el Cambrils Unió. A part del bus que va posar el club, molts cambrilencs s'hi van desplaçar en vehicle particular. L'ambient estava servit. El partit va començar amb certs nervis per part dels cambrilencs que es visualitzaven en els passes. Tot i això, el domini va ser dels cambrilencs que ja van avisar amb un xut al pal d'Ivan, al minut 14. L'únic gol del partit va arribar al minut 28 després d'un atac cambrilenc que Llobet va centrar ras a l'àrea i Erik va rematar a dins la porteria. Minuts després el la Sénia disposava de la seva millor ocasió que el porter cambrilenc es va encarregar d'anul·lar amb una excel·lent aturada. El Cambrils Unió va pressionar i va estar a punt de marcar al minut 42 i al minut 45 va veure com l'àrbitre anul·lava un gol per falta prèvia. A la segona part el Cambrils Unió va sortir al camp amb un plantejament molt més defensiu i va plantar tot l'equip darrere deixant un sol davanter en punta. Tot i això va disposar d'ocasions que no es van arribar a concretar. Al minut 69 de partit el la Sénia es quedava amb un jugador menys. El Cambrils Unió va saber controlar el partit fins al xiulet final en què es va desfermar l'eufòria a peu de camp. L'ascens a Primera Catalana, per fi, ja era un fet. La celebració va continuar al vestidor.

Feina feta. Ara el Cambrils Unió té el repte de preparar l'equip per a afrontar una categoria molt competitiva com és la Primera Catalana.

Aficionats cambrilencs es van desplaçar al camp de La Sénia per animar a l'equip (Foto: Ferran Tuset)
Celebració dels jugadors del Cambrils Unió a sobre del terreny de joc (Foto: Ferran Tuset)

 

Comenta aquest article