Informació general

Mobilitat

L'Ajuntament reordena la circulació del barri d'Horta de Santa Maria

Per Redacció

Cruïlla dels carrers de Sant Jaume i de la Riera d'Alforja, a la zona de l'Horta de Santa Maria
Cruïlla dels carrers de Sant Jaume i de la Riera d'Alforja, a la zona de l'Horta de Santa Maria | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament de Cambrils reordenarà la circulació a tot el barri de l’Horta de Santa Maria en els propers dies. Les obres i la instal·lació de la nova senyalització es portarà a terme en breu per tal de tenir el nou sistema circulatori abans de la temporada turística alta que està apunt d’iniciar-se.

Amb aquesta reordenació s’implantarà un sistema de circulació de vies de sentits únics en la majoria de les vies de circulació per millorar la fluïdesa del trànsit rodat; augmentar la fluïdesa del trànsit rodat, i ampliar les places d’estacionament públiques gratuïtes per compensar les pèrdues de les que fins ara disposava el barri. Concretament, els canvis permetran disposar de 72 noves places entre els diferents vials.

Vies de sentit únic

Les vies de doble sentit que es convertiran en calçades de sentit únic seran l’avinguda de la Riera de Riudecanyes (de sentit carrer de Sant Jaume cap a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria o de ponent cap a llevant), l’avinguda de la Riera d’Alforja (de sentit Av. de l'Horta de Santa Maria cap al carrer de Sant Jaume o de llevant cap a ponent), el carrer de Sant Jaume (de avinguda de la Riera d’Alforja cap a avinguda de la Llosa o de mar cap a muntanya), el carrer del Xalet d’en Bau (el tram des de l’avinguda de l'Horta de Santa Maria fins al carrer de Sant Jaume serà de sentit avinguda de l'Horta de Santa Maria cap al carrer de Sant Jaume o de llevant cap a ponent).

Tant l’avinguda de l’Horta de Santa Maria, com el carrer del Mestral i l’avinguda de la Llosa serien els eixos vertebradors del barri i, per tant, no se’ls aplicaran modificacions.

Comenta aquest article