Atletisme

Set atletes locals es classifiquen per a la fase final del Campionat de Catalunya d'iniciació

Imatge de Sofia Rubio a la prova de salt d'alçada
Imatge de Sofia Rubio a la prova de salt d'alçada | Cedida

El passat dissabte 19 de maig es va disputar la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de les categories S-10, S-12 i S-14 a l'estadi d'atletisme d'Ascó. Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 12 primers, fet que dóna accés a participar a la Fase Final on es decideixen els medallistes del Campionats. Per part del Club Atletisme Cambrils nou van ser els atletes que van participar en aquesta jornada prèvia, tres de cada categoria.

El seu rendiment va ser excel·lent, donat que set d'ells van accedir a la Fase Final. A més, ho van fer amb un gran rendiment atlètic. Van assolir 2 rècords de Cambrils i nou millores de marca personal. L'actuació més destacada va anar a càrrec de Sofia Rubio, que va guanyar el salt de llargada i va quedar 5a al salt d'alçada.