Informació general

Aparament

El PP proposa ubicar un aparcament dissuasiu a la zona d'Antigons

Per Redacció

El recent tancament de l'aparcament de l'Ateneu Juvenil reduirà un nombrós nombre de places d'aparcament
El recent tancament de l'aparcament de l'Ateneu Juvenil reduirà un nombrós nombre de places d'aparcament | Lluís Rovira i Barenys

El portaveu del Partit Popular de Cambrils, David Chatelain, ha proposat ubicar un gran aparcament dissuasiu en una parcel·la municipal a la zona d’Antigons, afectada per la tramitació de la modificació puntual del POUM relativa als paràmetres urbanístics del Sector 4. El regidor del PP ha recordat que "la destrucció de places d'aparcament derivades de la recuperació de parcel·les habilitades a aquest efecte per part dels seus propietaris ja està generant problemes de mobilitat, que s'aniran agreujant quant s'iniciï la fase de construcció en aquestes parcel·les". Per aquest motiu, Chatelain explica que "davant aquesta problemàtica creixent cal prendre mesures de manera immediata, utilitzant diferents formes de gestió urbanística que permetrien disposar de la parcel·la d'equipaments en un període relativament breu de temps".

El líder popular ha explicat que "el nostre objectiu és que Cambrils aparcament municipal dissuasiu a l’entrada de la vila, que permetria descongestionar la el trànsit en moments de màxima afluència de vehicles i facilitar l'aparcament tant a possibles visitants com als propis veïns”. David Chatelain ha recordat que "la distància a peu entre aquest possible nou equipament i el centre del Port és d’uns deu minuts, un temps similar al que es necessita per accedir al nucli de la Vila".

Segons el portaveu popular, "aquest és el millor ús que podem donar actualment a l’espai, perquè resoldrem la problemàtica de l’aparcament i, alhora, evitarem situacions com les viscudes amb l'Auditori o la Torre del Llimó, equipaments de despesa astronòmica i poca rendibilitat social".

La modificació puntual del POUM s’inicia demà divendres amb l’aprovació inicial al ple municipal. El Grup del PP hi votarà favorablement si la proposta presentada es considerada de manera positiva.

Comenta aquest article