El CB Cambrils tanca la temporada amb una victòria davant el CB Cervera

El club cambrilenc ha aconseguit la sisena posició del grup en l'any del seu retorn a la Tercera categoria masculina

Font, del CB Cambrils, intenta encistellar davant l'oposició d'un jugador del CB Cervera | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Masculí         Grup 2

CB Cambrils 74 - CB Cervera 61

Aquest passat diumenge el CB Cambrils va disputar el darrer partit de la temporada enfront del CB Cervera. Tots dos equips estaven empatats a la classificació abans de celebrar-se aquesta jornada, motiu pel qual s'esperava un partit força igualat i interessant. I així va ser.
El primer període no va defraudar. Ritme alt per part dels dos equips i encert de cara a cistella que deixava l'empat a 21 reflectit en el marcador en arribar la fi d'aquest primer quart. Però en el segon període les coses van canviar ja que el Cambrils va aconseguir un parcial d'11 a 3 en els primers tres minuts del quart, avantatge que es mantindria al llarg del període perquè el Cervera no aconseguia retallar aquesta diferència de punts tot i els seus intents. D'aquesta manera s'arribava a la mitja part amb 44-36 per als cambrilencs. A la segona meitat van ser les defenses les que es van imposar, fet que va provocar que es reduís el ritme anotador dels dos equips. En aquest context de baixa anotació, el tercer període també va ser positiu per al CB Cambrils que tornava a guanyar el parcial i eixamplava així la diferència fins als catorze punts en arribar al minut trenta, 60-46. El darrer quart no va suposar cap punt d'inflexió en el que restava de partit i els minuts van anar passant sense que els lleidatans poguessin retallar el desavantatge. El resultat final va acabar sent 74-61, la divuitena victòria de la temporada per al CB Cambrils.

El CB Cambrils ha acabat en la sisena posició a només dos punts del tercer classificat. Les baixes que ha anat patint el club cambrilenc, per lesions i qüestions laborals, al llarg de la temporada han estat un condicionant important de cara a alguns partits que s'haurien pogut resoldre de forma positiva. En resum, cal qualificar de bona temporada la del CB Cambrils en l'any del seu retorn a la Tercera categoria masculina.

Lluita per la pilota en un moment del partit disputat aquest passat diumenge al matí entre el CB Cambrils i el CB Cervera / foto: Lluís Rovira i Barenys