Esports

Boxa

Gran moment de la boxa a Cambrils

El Club Muaythai i Boxa Cambrils ha experimentat un important creixement i té més de 62 socis practicants de muaythai, boxa i kickboxing

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de grup d'una part dels socis del Club de Muaythai i Boxa Cambrils
Foto de grup d'una part dels socis del Club de Muaythai i Boxa Cambrils | cedida

El Club Muaythai i Boxa Cambrils ha experimentat un notable creixement en nombre de socis, tant pel que fa a les categories infantil, cadet i juvenil com en la categoria d'adults. Actualment, el club té més de 62 socis practicants i fruit d'això s'han hagut d'ampliar els horaris d'entrenament a la sala que disposen dins de les instal·lacions esportives de la pista d'atletisme. Segons ha explicat Salvador Gaya, president del club, "en aquests 50 metres quadrats ben aprofitats els alumnes del club entrenen i practiquen arts marcials i esports de contacte en un ambient familiar i agradable". Gaya també vol remarcar que el Club de Muaythai i Boxa Cambrils "és l'única entitat esportiva federada i reglada per donar classes de Muaythai, Boxa i Kickboxing a Cambrils. En aquests moments tenim esportistes i competidors federats en les tres modalitats". El president del club cambrilenc també vol destacar que, "últimament i degut als sacrificis i a l'entrenament, els nostres esportistes estan fent un molt bon paper en les competicions que participen malgrat competir amb entitats esportives i gimnasos d'arreu de l'estat que disposen de més recursos tècnics i econòmics". Gaya confia en que puguin disposar d'una sala pròpia de majors dimensions, "mentrestant ens hem d'adaptar al que tenim i en aquest sentit, agraïm l'esforç del Departament d'Esports de Cambrils".

Bon combat de Walid a l'interclub d'Esplugues de Llobregat

Walid Ouardi, del Club de Muaythai i Boxa Cambrils, va participar, el passat 28 d'abril, en un campionat interclub a Esplugues de Llobregat. Aquest interclub estava pactat a combats nuls, és a dir, sense guanyadors ni perdedors. Segons ha explicat Salvador Gaya, "Walid, tot i que va competir contra un lluitador més alt i experimentat, va sortir a per totes i va connectar tots els cops al rival deixant-lo sense capacitat de resposta i fent aixecar els espectadors dels seus seients. Tant l'altre competidor com l'entrenador contrari i la tripleta arbitral van felicitar Walid després del combat".

Un moment del combat de Walid Ouardi en l'interclub d'Esplugues / foto:cedida

 

Comenta aquest article