Esports

Instal·lacions esportives

S'instal·la la nova gespa al camp 1 de la zona esportiva del camp de futbol

La gespa que es treu del camp 1, de 10 anys d'antiguitat, servirà per a posar-la al camp 3, que és més antiga i la que es tregui d'aquest darrer servirà per a fer un nou camp de futbol 7 a l'antic camp de terra

Per Lluís Rovira i Barenys

El camp 1 ja comença a lluir la nova gespa artificial
El camp 1 ja comença a lluir la nova gespa artificial | Lluís Rovira i Barenys

El passat dilluns 14 de maig van començar les obres de renovació de la gespa artificial del camp 1 per una gespa de nova generació. Al mateix temps, l'herba que es retira d'aquest camp 1 s'està recol·locant al camp 3, el més antic. La millora a la zona esportiva municipal dels camps de futbol es completa amb la construcció d'un nou camp de futbol 7 a l'antic camp de terra, un camp que disposarà del corresponent equipament esportiu i d'enllumenat. El cost total de millora i condicionament de la zona esportiva del camp de futbol puja als 340.568,16 euros. Precisament les obres de canvi de la gespa del camp 1 va propiciar que el partit que va disputar el Cambrils Unió davant el Reddis, aquest passat dissabte a la tarda, s'hagués de jugar al camp 2, que té unes dimensions una mica més petites que el camp 1. Es preveu que les obres de condicionament dels camps de futbol finalitzin el proper 15 de juny per tal que estiguin a punt pel Torneig Costa Daurada CUP i els campus de porters i de futbol.

Nova gespa pel camp 1 i reaprofitament de la gespa antiga pel camp 3 i pel nou camp de futbol 7

Els anomenats camp 1 i camp 2 de la zona esportiva dels camps de futbol tenen una antiguitat de 10 anys. El que s'ha fet és desmuntar la gespa del camp 1, de 7.920 m2 de superfície, i la del camp 3, que té una superfície de 6.336 m2 i que la gespa que hi havia tenia una antiguitat de 14 anys. Al camp 1 s'hi posa la nova gespa i la que es treu es reaprofita per a instal·lar-la al camp 3. Al seu torn, la gespa que es treu del camp 3 és la que es col·locarà a l'antic camp de futbol de terra per a convertir-lo en un nou camp per a futbol 7.

L'actual gespa del camp 1 es reaprofita per a col·locar-la, posteriorment, al camp 3 / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article