Cambrils Unió, a un pas de l'ascens directe

Samu i David Llobet mostren la seva alegria després d'aconseguir l'1 a 0
Samu i David Llobet mostren la seva alegria després d'aconseguir l'1 a 0 | Lluís Rovira i Barenys

Segons Catalana         Grup 6

Cambrils Unió 3 - CF Reddis 0

El Cambrils Unió va complir amb el seu darrer compromís a casa i ja només queda la jornada de la setmana vinent, la darrera, en la que es decidirà tot. El Cambrils Unió té a tocar l'ascens directe, només cal que aquest proper diumenge a la tarda guanyi o empati al camp de la Sénia i proclamar-se campió de grup i aconsegueixi l'ascens directe. En cas que perdés i l'Amposta, el segon classificat a dos punts del Cambrils, aconseguís la victòria el Cambrils Unió encara li quedaria la promoció d'ascens, a doble partit.

El partit d'aquest passat dissabte, el Cambrils Unió va sortir decidit a no deixar-se sorprendre per un Reddis que també necessitava sumar punts per tal de no veure's involucrat amb una carambola que li suposi el descens de categoria. Abans de l'1 a 0, el Cambrils Unió va ser el clar dominador del partit i va disposar d'un parell d'ocasions molt clares abans d'estrenar el marcador. Una d'elles, amb un xut al travesser per llançament de falta directe a càrrec de Llobet. L'1 a 0 va arribar al minut 40 quan Samu va rematar una pilota dins l'àrea després d'una excel·lent passada d'Erik. Amb aquest resultat es va arribar a la segona part amb un Reddis que durant tot aquest primer període no va inquietar gens l'àrea local. A la represa es va produir una jugada decisiva amb l'expulsió per vermella directa d'un jugador del Reddis. Poc després d'això venia el gol de Dani Saez, al minut 54, i tot donava a entendre que el partit ja estava dat i beneït. El Cambrils unió va afluixar el ritme i va controlar amb comoditat la resta del partit. El 3 a 0 va arribar al minut 74 i el va fer David Llobet amb una excel·lent rematada de cap dins l'àrea petita.

Així doncs, tot està pendent del que passi a la darrera jornada de competició, aquest proper diumenge a la tarda, amb el Cambrils Unió jugant-se el liderat al camp de la Sénia que ocupa el sisè lloc de la classificació i ja no s'hi juga res, i pendent del que passi al camp del Roda de Barà on aquest equip, ja descendit, s'enfronta a l'Amposta, l'altra equip amb opcions per acabar primer de grup. En aquest sentit, la tarda del proper diumenge 27 de maig promet moltes emocions.

El Cambrils Unió va derrotar al CF Reddis en el partit que es va disputar aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal / foto: Lluís Rovira i Barenys