El CFS Mediterrani disputarà el play off d'ascens a la Lliga Divisió d'Honor Catalana

Un moment del partit entre el CFS Mediterrani i el Serveis Avícoles Casals Tortosa, disputat el passat diumenge | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Primera Divisió Catalana, grup 6

CFS Mediterrani 3 - Serveis Avícoles Casals Tortosa 2

El CFS Mediterrani es va imposar, per la mínima, al Serveis Avícoles Casals Tortosa en el darrer partit de la temporada disputat a casa. Els cambrilencs van haver de remuntar un resultat advers en dues ocasions. De fet, l'equip tortosí es va avançar en el minut 5 de joc, mentre que pocs segons després Héctor Pereira igualava el marcador. Amb l'empat a un gol es va arribar al descans i amb tot per decidir. Als dos minuts de començar la segona part, els visitants tornaven a marcar, però la reacció local va arribar cinc minuts després quan Chafer situava novament la igualada. A falta de cinc minuts del final, Héctor Pereira signava el seu doblet i donava la victòria als cambrilencs per un ajustat 3 a 2.

A falta de la disputa del darrer partit de la temporada, que serà a la pista del CFS Montblanc aquest proper cap de setmana, el CFS Mediterrani ja sap que serà el segon classificat passi el que passi i disputarà el play off d'ascens a la Lliga Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala. L'equip cambrilenc suma 52 punts i està a quatre punts del líder, el Futsal Valls que ja ha aconseguit l'ascens directe. A més, l'equip vallenc no disputarà el darrer partit de lliga que li tocava contra el Platense de Calafell –equip retirat de la competició–, però suma els punts de la victòria per un resultat de 0 a 6.

Per aconseguir l'ascens de categoria, el CFS Mediterrani jugarà contra el segon classificat del grup 5, el Baró de Maials. Serà el darrer cap de setmana de maig, a partit únic i a la pista de l'equip lleidatà.