Informació general

Igualtat

L'Ajuntament desplega una campanya gràfica en pro de la igualtat de gènere

La propera il·lustració serà la del dia contra l’homofòbia, lesbofòbia i transfòbia

Per Redacció

Cartell del Dia contra l’homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia que es commemora avui 17 de maig
Cartell del Dia contra l’homofòbia, la lesbofòbia i la transfòbia que es commemora avui 17 de maig | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils, a través de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, ha iniciat aquest any una campanya gràfica de promoció de la igualtat de gènere en el marc de la commemoració de dies socialment significatius. La campanya consisteix en una cartellera específica per a les celebracions del dia del pare, la diada de sant Jordi, el dia de la mare, el dia contra l’homofòbia, lesbofòbia i transfòbia, el dia de l’orgull LGBTI i la diada dels Reis mags. La propera il·lustració serà la del dia contra l’homofòbia, lesbofòbia i transfòbia.

Es pretenen reforçar els valors de la igualtat de gènere i es persegueix l’objectiu de promoure i reforçar les noves masculinitats i la coresponsabilitat; l’apoderament i la independència econòmica de les dones; la llibertat d’orientació sexual, identitat i expressió de gènere; el trencament de rols i estereotips sexistes i el valor de les tasques domèstiques i reproductives.

Aquesta acció se suma a la campanya del pòster-calendari “10 idees per al 2018” distribuït a l’alumnat i professorat de les escoles bressol, als centres d’educació primària i a la ciutadania per tal de reforçar les idees clau per a la socialització en la igualtat de gènere. Ambdues campanyes tindran continuïtat en propers anys amb l’objectiu de fomentar l’avenç social envers la igualtat real de tracte i d’oportunitats de les dones i els homes.

 

Comenta aquest article