Informació general

Solidaritat

L'ANC i el CDR Cambrils organitzen un nou sopar groc solidari el proper 26 de maig

Per Redacció

Cartell del sopar groc solidari que es farà el dissabte 26 de maig
Cartell del sopar groc solidari que es farà el dissabte 26 de maig | Cedida
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el Comitè de Defensa de la República (CDR) de Cambrils han organitzat conjuntament un sopar groc solidari al restaurant Fonda Montserrat (carrer de Barcelona, 1) el dissabte 26 de maig a les 21 hores, amb la intenció de recaptar fons per a la Caixa de Solidaritat.
 
Una iniciativa que va sorgir de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb l'objectiu de "fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d'actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d'accions unitàries, cíviques, pacífiques i democràtiques", segons pot llegir-se al web oficial: https://caixadesolidaritat.cat
 
Els tiquets per assistir al sopar es poden comprar als establiments El Crit (carrer de la Verge del Camí, 22) i Gènesis (passeig Miramar, 14). Les places són limitades i el preu del menú és de 25 euros. També es poden fer aportacions voluntàries, amb la compra d'un tiquet "Fila Zero".
 
Per a més informació, es pot contactar amb l'ANC cambrilenca a través d'aquest correu electrònic: cambrils@assemblea.cat

Els sopars grocs

El 9 de gener, l'Òmnium Cultural, en col·laboració amb l'Assemblea Nacional Catalana i el Restaurant Semproniana, va organitzar un sopar solidari per recaptar fons per a la Caixa de Solidaritat, creada pels familiars dels presos polítics i els exiliats. En total, es van recaptar 9.600 euros. El menú anava a càrrec de la xef del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, i va estar format per plats elaborats amb ingredients de color groc i els vins d'una aportació d'Herència Altés. Hi van assistir familiars dels presos polítics i dels representants d'entitats, entre els quals, la parella de Jordi Cuixart, Txell Bonet, la dona de Jordi Sànchez, Susanna Barreda, i la de Joaquim Forn, Laura Masvidal.
Amb el mateix objectiu, des de llavors, s'hi han estès pel territori català els sopars grocs.

Comenta aquest article