Esports

Els atletes del Club Atletisme Cambrils guanyen en tres de les quatre categories per equips a la IV Trobada de Tardor de Clubs

Per Pere Ferrando



L'atleta cambrilenca Laura Gámez, amb mallot llarg, en una competició el passat mes de maig
El passat dissabte 28 d'octubre es va disputar a Camp Clar la IV Trobada de Tardor de Clubs en categories S-14 i S-18, tant en l'apartat masculí com femení. Tot i tractar-se del començament de temporada pels atletes, realment es tractava de la darrera competició de la temporada 2005-2006, ja que la temporada d'atletisme acaba el 31 d'octubre i comença l'1 de novembre de cada any.

Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent, guanyant en tres de les quatre categories on van fer equip. Aquests van ser l'equip S-14 masculí format per: Axel Belnome, Oriol Bargalló, Pau Gimeno, Adrià Triviño, David Álvarez, Elrond  Lanciano, Juan Sánchez, Axel Belnome, Pau Gimeno i David Álvarez. En l'equip S-14 femení hi van prendre part els atletes: Iara Masaguez, Sílvia Gutiérrez, Helene Rodríguez, Laura Gámez, Inés Moya,Tania Borrero, Elbereth Lanciano, Iara Masaguez, Inés Moya i Sílvia Gutiérrez. I l'equip S-18 en categoria femenina format per: Elisa Laguna, Judith Codorniu i Sandra Álvarez.

La victòria en tres de les quatre categories indica l'alt potencial del Club Atletisme Cambrils, a nivell de les categories d'iniciació territorial. Aquest alt nivell demostrat pel club cambrilenc es va concretar en nombroses millores de marques personals. Cal destacar el fet que l’atleta Laura Gámez va batre el Rècord de Cambrils a la prova de 60 m. tanques a la categoria aleví amb un registre de 11”02. L’anterior estava en poder de la Helene Rodríguez amb 11”14.




Comenta aquest article