Esports

Òscar Díaz de l'Escola de Judo de Cambrils aconsegueix la cinquena posició en el Torneig Internacional Ciutat de Girona

Per Miquel A. Díaz

El passat dissabte 28 d'octubre es va celebrar a Girona el primer campionat important de la temporada a nivell internacional: el Torneig Internacional de Judo Ciutat de Girona, en el qual hi van participar judokes de tot l'estat espanyol i de França.

L'Òscar Díaz del Club Escola de Judo de Cambrils tenia el repte de començar la temporada fent un bon paper en el circuit de competicions, per començar a preparar el futut campionat de Catalunya que es disputarà el proper mes de desembre. En aquesta ocasió, Òscar Díaz va aconseguir la cinquena posició en la seva categoria de -81 quilograms, d'aquest prestigiós torneig en el què hi van participar 36 judokes de tot l'estat espanyol i també de França. L'Òscar va lluitar en sis combats, dels quals en va guanyar quatre i en va perdre dos, perdent en el darrer combat per la medalla de bronze contra un judoka francès. L'altre combat en el que va caure derrotat va ser contra un rival en categoria sub-23 de la selecció espanyola.

Amb aquests resultats, tot fa pronosticar uns bons resultats de cara al proper campionat de Catalunya, ja que a nivell català, Òscar Díaz està considerat per la selecció catalana com un dels judokes més forts i possible candidat el títol. El judoka de l'Escola de Judo de Cambrils es va mostrar molt satisfet d'aquests resultats, tot i no haver pogut pujar al podi, amb uns combat molt bons i un primer contacte amb futur rivals per aquesta temporada.






Comenta aquest article