Esports

Rem

Víctor Ortiz de Pinedo (Rem Cambrils): «Demanem a l'Ajuntament que faci una partició dels llaguts i rems que són de la seva propietat»

El nou club cambrilenc ha pogut disposar, fins ara, de llaguts cedits pel club Baix a Mar de Torredembarra i per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i està pendent d'una reunió amb l'Ajuntament de Cambrils per parlar del material municipal i el seu ús

Per Lluís Rovira i Barenys

Membres del club Rem Cambrils reparant el llagut que els ha deixat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Membres del club Rem Cambrils reparant el llagut que els ha deixat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar | Antoni Font

Rem Cambrils ja ha començat la seva singladura com a nou club cambrilenc dedicat al rem. Des de la seva presentació en públic, el passat 12 d'abril el club, el club s'ha posat en marxa en l'aspecte organitzatiu però, de moment, està a l'espera de reunir-se amb els responsables municipals per tal de parlar de la possibilitat de poder disposar de part del material municipal que és propietat de l'Ajuntament. El president de Rem Cambrils, Víctor Ortiz de Pinedo, ha explicat a revistacambrils.cat que "en aquests moments el club Vent d'Estrop disposa d'un material i d'un lloc al port que són de l'Ajuntament i estan cedits a aquest club. Bàsicament són tres llaguts i rems i el que demanem és que l'Ajuntament faci una partició d'aquest material". Els responsables de Rem Cambrils ja han fet un parell de peticions a l'Ajuntament per tal de reunir-se i parlar d'aquesta qüestió i a hores d'ara estan a l'espera de que es concreti el dia i l'hora de la trobada.

Cessió de llaguts de Torredembarra i de l'Ametlla de Mar

Ortiz de Pinedo ha explicat que el nou club ha tingut dificultats per a començar a vogar "ja que no teníem res. Els vogadors Baix a Mar de Torredembarra ens van deixar un llagut per a vogar i vam estar deu dies amb ell. Mentrestant, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ens ha deixat un llagut per uns dos o tres mesos, que ens hem encarregat de reparar i de condicionar i que aquesta setmana hem posat a l'aigua. Aquest llagut el vam reparar entre tots en una festa que vam fer aquest passat 1 de maig ja que aquest llagut reposava en un polígon i estava bastant deteriorat. Aquesta barca que ens han cedit la tenim al Club Nàutic, en un espai cedit per un dels socis". En aquests moments, els responsables del Rem Cambrils manifesten que necessitarien, de moment, dues barques per social, "és a dir, necessitaríem una de les barques de l'Ajuntament i disposar de lloc al moll".

Víctor Ortiz de Pinedo: "Els objectius i la pauta d'actuació les marcarà el soci"

El president de Rem Cambrils explica que Rem Cambrils "és un club nou, d'àmbit social. De cara a les properes temporades i si el soci ho demana, entrarem en competició. Queda clar que els objectius i la pauta d'actuació les marcarà el soci". De moment, segons explica, "volem fomentar les sortides socials, les trobades, ... nosaltres volem fomentar aquestes sortides. La filosofia del club és potenciar el nom de Cambrils. També volem fer actes que conflueixin aquí a Cambrils".

Rem Cambrils ha començat a traçar uns objectius i unes propostes en moltes direccions. Segons Ortiz de Pinedo, de cara a l'estiu, hem parlat de poder fer una mena de campus de rem per a la canalla més gran de 12 anys. També contemplem fer rem adaptat. Una altra idea del club és que tot allò que té pala i sura és rem. No ens limitem al llagut sinó que contemplem el caiac, el padle surf, que podrien ser seccions del club". Tant Víctor Ortiz de Pinedo com Francesc Taboada, membre de la junta del club, afirmen que hi ha altres ciutats que tenen més d'un club de rem, " a Badalona n'hi ha tres. Voldríem compartir amb l'altre club cambrilenc moltes coses relacionades amb el rem i col·laborar conjuntament. Tenir dos clubs el que fa és potenciar l'ingeni i ser més creatius".

Comenta aquest article

Galeries relacionades