Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant es promocionen a l'Expovacaciones de Bilbao i al Mercat d'Escapades de Barcelona

Per Redacció

Imatge de l'estand promocional de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant a la fira Expovacaciones
Imatge de l'estand promocional de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant a la fira Expovacaciones | Cedida

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira internacional de turisme i temps lliure Expovacaciones, que es va celebrar el passat cap de setmana passat, del 4 al 6 de maig, al Bilbao Exhibition Centre. En aquesta fira, adreçada a tots els públics, en què es podien trobar les tendències i experiències més interessants en rutes i destinacions turístiques nacionals i internacionals, així com les més innovadores alternatives d’oci , l’Oficina de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha comptat amb un estand propi.

La regidora de Turisme, Elidia López, que va assistir-ne a la inauguració, ha fet un balanç positiu d’aquesta acció promocional amb què es pretenia atreure al municipi el públic basc i, en especial, les famílies; i mostrar-los els recursos naturals i les diferents activitats i serveis que hi tenen al seu abast. Segons ha explicat la regidora, a l’estand del municipi s’hi van atendre mig miler de consultes en total. El que més interès va despertar entre tots aquells que s’hi van apropar, van ser “les platges, de poca fondària, sorra fina i aigües transparents; i les rutes de senderisme». La majoria de les persones ateses, ha afegit, buscava «tranquil·litat, activitats en família i allotjament en càmpings».

El Mercat d’Escapades

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també ha estat present, el cap de setmana passat, al Mercat d’Escapades de Barcelona. En aquest cas, sota la marca turística «Terres de Mestral», que també aglutina els municipis de Tivissa i Pratdip. En aquesta fira, que es va celebrar al passeig Lluís Companys de Barcelona del 4 al 6 de maig, la mancomunitat que aplega els tres municipis (MIDIT) va comptar també amb un estand propi, per promocionar els atractius turístics d’aquest territori. «El Mercat d’Escapades és una bona oportunitat per donar a conèixer a l’àrea metropolitana de Barcelona, un mercat proper, les nostres propostes turístiques i alhora intercanviar experiències amb altres municipis», ha afirmat la coordinadora de la MIDIT, Izaskun Cendegui.

El Mercat d’Escapades és una fira organitzada per l’Agència Catalana de Turisme que enguany ha arribat a la seva quarta edició. La fira, a l’aire lliure, ha permès presentar al públic local les propostes turístiques d’àmbit de tot Catalunya i també territorials agrupades en experiències a la Costa Brava, Terres de l’Ebre, Costa Daurada, Val d’Aran, Pirineus, Barcelona i Terres de Lleida.