Cultura

Concert

L’Ermita acull una trobada de cant coral en homenatge als Jocs Mediterranis 2018

Per Josep Maria Ferrando

Actuació musical, el passat dissabte, a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí
Actuació musical, el passat dissabte, a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí | Josep Maria Ferrando

L’Ermita va ser l’escenari d’una trobada de cant coral d’homenatge als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, aquest passat dissabte a la tarda. En total es van reunir cent quaranta joves de sis coral de pobles i ciutats de l’entorn, que van oferir un repertori de cançons amb temàtica esportiva. Al començament de l’acte el regidor de cultura cambrilenc, Josep Lluís Abella va donar la benvinguda als cantants i directores de les corals i a tot els públic, explicant que aquest concert era l’estrena de l’activitat cultural que es  portarà a terme a Cambrils com a subseu de judo i karate dels Jocs Mediterranis 2018. I, també, va agrair a l’escola Municipal de Música l’esforç d’organització  per portar a terme aquest concert.
Les agrupacions corals convidades van ser els Cors Vivace i Adagio de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, sota la direcció de Reyes Gil; el Cor Gaudí del Conservatori de Música de Reus, dirigit per Maite Pérez,; el Cor Contraveus del Conservatori de Música de Vila-seca, dirigit per Sílvia Gil-Pérez; el  Cor Singers de l’Escola de Música de Riudoms, dirigit per Anna Gil-Pérez i el Cor Jove de l’Escola de Música de l’Hospitalet de l’Infant, sota la direcció de Susanna Sarrà. Tot el concert va comptar amb la col·laboració del pianista Andrés Moya.
Les cançons que van interpretar conjuntament són prou conegudes i moltes s’ha convertit en himnes  esportius: Shosoloza, The Final Countdown , You’ll  Never Walk Alone, Amigos para Siempre, Viva la Vida, We are The Champions i Waka Waka.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades