Cultura

Festival Internacional de Música

David Bisbal se suma al cartell del FIMC 2018

Per Redacció

David Bisbal actuarà a Cambrils el 4 d'agost
David Bisbal actuarà a Cambrils el 4 d'agost | Cedida

David Bisbal se suma al cartell de la 44a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. El cantant d'Almeria actuarà el 4 d'agost, a les 22 hores. David Bisbal torna als escenaris per presentar en concert el seu nou i renovat espectacle DAVID BISBAL TOUR 2018. L'artista s'ha guanyat l'afecte del públic i el reconeixement de la crítica pel seu gran talent i la seva energia sobre l'escenari, i des que al 2002 publiqués el seu primer disc.

Als seus 6 discos d'estudi i més de 700 concerts a tot el món al llarg d'aquests 15 anys, David Bisbal hi suma una sèrie d'assoliments que l’han convertit en un dels artistes més importants i internacionals de l'Estat: les vendes dels seus discos sobrepassen els 6 milions de còpies, compta amb 48 discos de platí i 80 premis nacionals i internacionals entre els quals destaquen 2 Premis Ondas i 3 Grammys llatins.És a més un artista en plena evolució, que es renova disc a disc i gira a gira, com va demostrar el 2017 amb el seu Hijos del Mar Tour, amb més de 50 concerts entre Espanya i 9 països llatinoamericans, i dels que van poder gaudir més de 300.000 persones.

Concerts del 26 de juliol al 12 d'agost

David Bisbal se suma al cartell d'artistes que, del 26 de juliol al 12 d'agost, actuaran a Cambrils. Enguany es comptarà amb les actuacions de Pastora Soler, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Kase.O, Hija de la Luna: Homenatge a Mecano, Jorge Drexler, Miguel Poveda, Juanes, Sweet California, La Pegatina i Enrique Bunbury.
 

Comenta aquest article