Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Commemoració

L'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia de l'Hospitalet de l'Infant organitzarà diferents activitats els propers 11 i 12 de maig

Per Redacció

Cartell de les activitats que organitzarà l'ASHOFI
Cartell de les activitats que organitzarà l'ASHOFI | Cedida

L'Associació d'Afectats de Fibromiàlgia de l'Hospitalet de l'Infant (ASHOFI) amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat un seguit d'activitats, per als propers 11 i 12 de maig, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia. El divendres 11 de maig, a les 19 hores a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, es farà la Jornada sobre la Fibromiàlgia a càrrec de la doctora Mireia García Villarubia, la psicòloga Bàrbara Mas, la fisioterapeuta Gemma Aries i membres de l'ASHOFI. Després hi haurà un aperitiu i un sorteig en directe on hi participaran Brigitta Lamoure –el personatge interpretat pel veí de l'Hospitalet de l'Infant David Cano, que està triomfant al programa "Codi de barris" de Betevé–; i les actrius Mayte Carreras i Cristina Solà. 

L'endemà 12 de maig, es puntaran diferents punts d'informació i venda de productes d'artesania per a recaptar fons per a l'associació.

Comenta aquest article