Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Comerç

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant posa en marxa el projecte «Apadrina una entitat!»

Per Redacció

Imatge de la jornada de networking organitzada el passat 26 d'abril
Imatge de la jornada de networking organitzada el passat 26 d'abril | Cedida

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha impulsat una iniciativa per reforçar els vincles entre els establiments comercials i les associacions del municipi, sota el lema “Apadrina una entitat!”. Consisteix a promoure diferents tipus de col·laboració entre aquests. Per exemple, que els comerços locals facilitin i recullin documentació dels socis de l’entitat (inscripcions de curs o de sortides, etc.); que si es dona el cas, tematitzin l’aparador o la botiga amb decoració relacionada amb una activitat de l’entitat; que tinguin fullets informatius o documentació per a possibles nous associats, etc.

«L’objectiu és apropar el comerç del poble a la ciutadania, millorar la imatge del comerç local i donar-li un valor afegit, ja que aquests serveis no els poden oferir ni les grans superfícies comercials ni el comerç online. Amb aquest projecte és pretén també donar més visibilitat a les entitats i alhora cridar l’atenció de possibles nous clients als establiments», ha explicat el regidor de Comerç, Miguel Ángel Garcés.

Per crear aquest marc de relació i de sinergies entre els comerços i les associacions locals, la Regidoria de Comerç va organitzar el passat 26 d’abril, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i de la Regidoria de Cultura, una jornada de networking al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet. En aquesta jornada hi van participar més de 80 persones, comerciants i representants d’entitats locals.

Els representants de les 22 entitats que van prendre part en aquest acte van presentar als assistents les seves associacions i, posteriorment, els representants dels 37 comerços presents es van posar en contacte amb les entitats amb les quals van considerar que tenien més afinitat per col·laborar-hi. En funció del resultat que tingui aquesta iniciativa, l’Ajuntament estudiarà la millor manera de donar a conèixer els apadrinaments a la ciutadania; i reforçarà les accions per continuar promovent-los.