Societat

Solidaritat

El Camí de la Solidaritat es trasllada, enguany, a Barcelona i se suma a la 5a Cursa solidària contra l'Alzheimer

Per Berta Ruiz

Cartell de la cursa solidària que es disputarà a Barcelona el proper 13 de maig
Cartell de la cursa solidària que es disputarà a Barcelona el proper 13 de maig | Cedida

La iniciativa El camí de la solidaritat –impulsada els darrers anys pel jove cambrilenc Roger Solà–, es trasllada, enguany, a Barcelona i s'afegeix a la 5a Cursa solidària contra l'Alzheimer, organitzada pel Col·legi Major Universitari Penyafort-Montserrat juntament amb la Fundació Pasqual Maragall. Aquest any, per motius personals, ja que Roger Solà es troba d'Erasmus a Brussel·les (Bèlgica) era complicat organitzar la cursa a Cambrils i va cedir adherir-se a aquest projecte que ja compta amb un equip de persones muntat, segons ha explicat el cambrilenc a revistacambrils.cat. "Des del Col·legi Major ja porten 5 anys fent la cursa, havien col·laborat amb mi en diferents edicions del Camí de la Solidaritat i, enguany, vaig decidir donar-los un cop de mà des de Brussel·les. Enguany, no es farà a Cambrils, però tothom qui vulgui pot participar a la cursa solidària que es farà a Barcelona el proper 13 de maig", ha comentat Solà.

Amb sortida i arribada a l'avinguda Diagonal 639 –des del pàrquing del Col·legi Major Penyafort-Montserrat–, la cursa es realitzarà dins de l'àmbit del districte de les Corts, a la zona de maternitat i Sant Ramon. La jornada arrencarà a les 9.30 hores amb la sortida de la cursa de 5 quilòmetres i, vint minuts més tard, a les 9.50 hores començarà la caminada popular amb una distància de 2,5 quilòmetres.

En acabar la caminada s'oferirà una botifarrada al Col·legi Major Penyafort per a tots els participants i es procedirà al lliurament de premis. Tots els beneficis de la carrera aniran destinats a la Fundació Pasqual Maragall que treballa en la investigació de l'Alzheimer. Les inscripcions a la cursa es podran fer a través de la pàgina web. Entre tots els participants, se sortejarà un viatge de cap de setmana gentilesa de BuscoUnChollo.com, l'agència de viatges online amb ofertes de viatges per temps limitat.

Comenta aquest article