Societat

Trobada

L'Associació Golden Fran organitza la seva segona trobada amb una setantena de gossos adoptats

Per Redacció

Imatge de la trobada de gossos que va tenir lloc el passat diumenge al parc del Pescador
Imatge de la trobada de gossos que va tenir lloc el passat diumenge al parc del Pescador | Lluís Rovira i Barenys

L'Associació Golden Fran va organitzar, el passat diumenge 29 d'abril al matí, la seva segona trobada de gossos que han estat adoptats a través d'aquesta entitat. Com ja es va fer l'any passat, la trobada va tenir lloc al parc del Pescador i va reunir un centenar de persones vingudes des de diferents punts de Catalunya i d'altres indrets de l'Estat, juntament amb una setantena de gossos. Per recaptar fons per a l'associació es van vendre diferents productes solidaris.

Rescat d'animals abandonats, acollides i adopcions

L'Associació Golden Fran es dedica al rescat d'animals abandonats i, en molts casos, animals malalts que necessiten assistència veterinària. Els voluntaris s'encarreguen d'assistir-los i recuperar la salut dels animals per, posteriorment, posar-los en adopció i buscar-los una família. Per altra banda, des de l'associació també es gestionen cases d'acollida perquè es facin càrrec dels animals mentre no es troba una família definitiva. De fet, la majoria dels gossos de l'associació es troben en llars d'acollida o són adoptats. Cal destacar que gairebé tots els gossos de l'associació són de la raça Golden Retriever i Labrador Retriever, tot i que també n'hi ha d'altres races com Cocker o Pastor Alemany.

L'associació, que compta amb una pàgina web i una pàgina de Facebook, es manté gràcies a les aportacions voluntàries dels seus col·laboradors i a través de la pàgina Teaming que, amb l'aportació d'1 euro al mes, ajuda a sufragar les despeses que es generen. Per a més informació també es pot contactar a través dels correus electrònics info@grupogoldenfran.es, adopciones@grupogoldenfran.es i acogidas@grupogoldenfran.es.

Comenta aquest article

Galeries relacionades