Esports

Sort desigual per als equips cambrilencs en la jornada esportiva del cap de setmana

Per Redacció

 
 
 A dalt, detall del partit disputat entre l'Oleastrum i el Valls. A sota, moment del partit entre el CB Cambrils femení i el Pare Manyanet.
Futbol

Territorial Preferent

Vista Alegre 0 - FC Cambrils 3

L'equip cambrilenc es va retrobar ahir amb la victòria després de no guanyar des de la primera jornada de lliga. El FC Cambrils es va mostrar molt superior a l'equip rival, i al minut 11 ja dominava en el marcador amb un gol de Rojas. Amb  0 a 1, el porter del Cambrils va aturar un penal, fet que va fer créixer la moral de l'equip. El jugador Àlex va marcar en el minut 62 de partit i ell mateix va sentenciar en el temps de descompte amb un tercer gol.

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Valls 3

L'Oleastrum va perdre ahir a casa contra el Valls, en un partit que va ser dominat clarament per l'equip rival. En la primera part, l'equip cambrilenc ja perdia per 0 a 1. En la segona part l'Oleastrum va sortir amb la intenció de capgirar el marcador, i en el minut quinze de la segona part Javi Fernández marcava el gol de l'empat. Després del gol, es va anular el 2 a 1, fet que hagués canviat el partit. El Valls va saber recuperar les regnes del partit i transformar les ocasions de gol, mentre que l'Oleastrum ja no va saber reaccionar.

Tercera Territorial

AE Vilafortuny 5 -  Baix Camp 1

Contundent victòria de l'AE vilafortuny en el partit disputat a casa aquest cap de setmana contra el Baix Camp, amb un clar resultat de 5 a 1 per als locals. Amb aquesta nova victòria, l'equip cambrilenc continua en els primers llocs de la classificació de la lliga de Tercera territorial.

Futbol Sala

LNC Divisió de Plata

Deltebre 4 - Mediterrani G. Sirvent 6

En el partit disputat el passat dissabte jugat a l'Aldea, l'equip local va mostrar molta duresa en el seu joc, amb la permisibilitat de l'àrbitre, fet que va desconcentrar a l'equip cambrilenc -tot i anar guanyant en la segona part per 1 a 3- i l'equip local va poder donar la volta al marcador 4 a 3. Tot i axò, el Mediterrani va capgirar el resultat a falta de cinc minuts, i va acabar guanyant per 4 a 6

Divisió d'Honor Territorial G2

Mediterrani La Farga 4 - FS Immaculada Reus 8

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 84 - BC Sant Joan Despí A  65

L'equip sènior A del CBC es va retrobar ahir amb la victòria i el bon joc després de perdre tres partits consecutius. L'equip d'Esther Neila va sortir molt concentrat i motivat en el partit. El CBC va mostrar un molt bon joc, amb un atac fluid i atractiu, fet que els va permetre assolir un avantatge de 15 punts. Ahir, en la presentació dels equips del club davant de l'afició, el sènior A del CBC va mostrar la seva millor imatge. Durant el partit es va produir una "apagada general" del sistema elèctric del pavelló, fet que va aturar el partit durant uns minuts i el ritme de joc dels cambrilencs. Tot i això, en el darrer quart, el CBC va tornar a recuperar l'encert de cara a cistella i el bon joc.

Sènior femení

CB Cambrils 38 - UE Pare Manyanet 63

L'equip sènior femení del CBC va sumar ahir una nova derrota davant d'un dels equips més forts del grup i primer classificat. L'equip cambrilenc va fer un inici de partit molt bo, amb molta motivació i concetrat en defensa, fet que va aturar el potencial ofensiu de l'equip rival i sobretot la velocitat del seu joc. Tot i dominar en el marcador durant tot el partit, l'equip reusenc va veure retallada la seva distància en el segon quart, quan les cambrilenques es van posar a tant sols 4 punts de diferència. En la represa del partit, l'equip cambrilenc va acusar l'esforç físic i va baixar la intensitat en atac i en defensa. A banda, cal destacar l'arbitratge bastant parcial a favor de l'equip reusenc, amb contínues faltes en contra del CBC. Això va portar al Pare Manyanet contínuament a la línia de tirs lliures, fet que va anar augmentant les diferències en el marcador.

Hoquei

CH Cambrils 4 - Juneda 3

L'equip cambrilenc va aconseguir una nova victòria aquesta cap de setmana en el partit disputat a casa aquest cap de setmana. Els gols per a l'equip cambrilenc els van marcar Robert Libiano que va fer tres gols i Joan Recasens que va marcar el quart. El partit va ser molt intens, cambrilenc va aconseguir la victòria a pocs segons per a la fi de l'encontre.


Comenta aquest article