Societat

Castells

Castells de sis dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera d'Altafulla

Per Alejandro Balaguer

3de 6 amb el pilar del Xiquets de Cambrils a la diada d'Altafulla
3de 6 amb el pilar del Xiquets de Cambrils a la diada d'Altafulla | cedida

Els Xiquets de Cambrils van actuar el passat diumenge 22 d'abril a la plaça del Pou d'Altafulla juntament amb els Castellers d'Altafulla i els Xiquets de Reus. Els cambrilencs van continuar rodant castells de la gamma de sis, cosa que els va permetre estrenar castellers en noves posicions. A primera ronda van descarregar el 3 de 6, mentre que a segona ronda van assolir el 2 de 6 sense dificultats. Van tancar les rondes de castells amb el 3 de 6 amb l'agulla. Finalment, van cloure la diada amb un pilar de 4.
Per altra banda, els Xiquets de Reus van descarregar el 5 de 7, el 2 de 7 i el 4 de 7, aquest últim després d'un intent desmuntat. Van tancar la diada amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Els Castellers d'Altafulla van assolir el 3 de 6, el 4 de 6 amb l'agulla i el 3 de 6 amb l'agulla i van finalitzar la diada amb un pilar de 4.

Lluís Nolla, cap de colla dels Xiquets de Cambrils: "Fem una valoració positiva de la diada, hem pogut fer rotacions i estrenar nous castellers"

El cap de colla dels Xiquets de Cambrils, Lluís Nolla, va fer una valoració positiva de la diada, tot destacant les rotacions i l'estrena d'un nou casteller a tronc. També va afegir que van realitzar una diada bàsica per la colla i amb castells que dominen com el 2 de 6, el 3 de 6 i el 3 de 6 amb l'agulla. De cara a la propera diada a Torredembarra, va afirmar que esperen tenir una bona assistència amb l'objectiu de poder estrenar algun castell nou. Finalment, va convidar a tothom que estigui interessat a venir als assajos i viure els castells des de dins.
La propera diada pels de la camisa bordeus serà el diumenge 6 de maig a les 12 hores al Parc de Cal Llovet de Torredembarra juntament amb els Nois de la Torre, els Castellers de Cornellà i els Xiquets de Reus.

 

Comenta aquest article